Παγκρητική Ελλάδος - Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ακούσουμε! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή απορίες, μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Εκτιμούμε τις σκέψεις σας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή βοήθεια.

 ΕπικοινωνίαΕάν έχετε οποιεσδήποτε γενικές ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@pagkritikiellados.gr Εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ανταποκριθούμε στις ερωτήσεις σας εγκαίρως.

 Μείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, νέα και εκδηλώσεις. Ακολουθήστε μας στο Facebook. Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε και να γίνετε μέλος της διαδικτυακής μας κοινότητας!

 Εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας και ανυπομονούμε να ακούσουμε νέα σας. Τα σχόλιά σας και τα ερωτήματά σας είναι πολύτιμα για εμάς και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχουμε μια άμεση και χρήσιμη απάντηση.

 Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στα αξιότιμα μέλη της ομοσπονδίας μας. Η ακλόνητη δέσμευση, η αφοσίωση και το πνεύμα συνεργασίας σας συνέβαλαν καθοριστικά στην οδήγηση της συλλογικής μας επιτυχίας. Οι πολύτιμες συνεισφορές σας όχι μόνο ενίσχυσαν την ομοσπονδία μας αλλά και ανύψωσαν τις ζωές αμέτρητων ατόμων. Εκτιμούμε βαθύτατα την αμέριστη υποστήριξή σας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε μαζί αυτό το απίστευτο ταξίδι. 

 Ευχαριστούμε πολύ, ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων !

Φόρμα Επικοινωνίας

Κρήτη png